Çevre Çalışma Grubu 2020 Ocak toplantısını yaptı

Antalya Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu, 2020 Ocak ayı toplantısını Dr. Güray Doğan başkanlığında yaptı. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan yılın ilk toplantısında, görüşülen konular ve alınan kararlar şöyle:

  • ‘Belediyelerin gerçekleştirdiği mevsimsel faaliyetler ve hazırlıkları’ konusunda;  Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi, kepez Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi yetkilileri katılım sağlayarak, faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi.  Alınan bilgiler ve görüşler doğrultusunda, “Yerel Yönetimlerin mevsimsel faaliyetleri ve hazırlıklarına” ilişkin rapor hazırlanmasına karar alındı.
  • Bisiklet yolları konusunda görüş yazısı hazırlanmasına karar verildi.
  • “Ne Yiyeceğiz Hocam?” başlıklı çalıştay konusunda, Tarım ve Sağlık Çalışma Grupları ile işbirliği içerisinde program hazırlanmasına karar alındı.

 

You May Also Like

Çevre Çalışma Grubu ile Afetler ve Kriz Yönetimi Çalışma Grubu Birlikte Toplantı Yaptı

Çevre Çalışma Grubu Mart Ayı Toplantısını Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı İçindeki Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezinde Yaptı

‘Phaselis ender değerlerimizdendir, korunmalıdır!’

Tarih ve doğa için pedal bastılar